Troppstur 17-19 september

Troppstur
Troppsleir Stornes
Kanotur
Orreleik
Oslo-Quiz
Vinterhaik
Måneskinnstur
 
Vandrernes tur
Vi var 6 vandrere og 3 ledere som skulle gå ut til Bysetra. Vi møtte opp på speiderhuset sammen med resten av troppen og mens de tok bilene ut til hytta tok vi beina fatt innover i skogen. Det var vått og mørkt, men vi var alle godt kledd for nattens gåtur.

Vandrerne byttet p堿lese kartet og lederne diltet etter.

Planen var 堳l堬eir ved L害eter, dette visste seg desverre 堫un v沿 et skilt s堶i gikk litt lenger ned stien f඿fant en egnet leirplass i den v崿lyngen. Klokke var vel rundt 23:30 f඿kom oss ned i posen. Det ble fort stille og vi sov kanskje litt lenger enn planlagt.

Neste morgen var det 堤ra p堳eg de v崿st쥮e igjen og traske videre. V沥t hadde desverre ikke blitt noe s沬ig bedre. P堥n m崿er det bedre 堧堩 m륿for da ser du ikke hvor v崿det egentlig er p堳tien.

Vi hadde en liten rast p堖angen og lederne var inne og koste seg med litt kaffe. Vi måtte tilslutt ut og hente speiderne som satt pent ute i regnet og ventet.
Videre var det vei frem til Bysetra, den veien er veldig lang! Men speiderne holdt motet oppe og gikk foran og sang og koste seg i regnet. Da vi endelig var fremme p堨ytta var det endel som var litt overaske da vi kom frem 3 timer tidligere enn beregnet. Enkelte av oss hadde sendt tørre klær med de andre opp til hytta og dette var ganske godt å få på seg.

Stifinnernes tur
Stifinnerne skulle klare seg alene den første kvelden, og dro rett ut til Bysetra sammen med fire ledere. Siden dette var årets første tur, var ikke programmet så tett. Vi brukte en del tid på å komme oss på plass, og på å få satt kveldsmat på bordet. Deretter var det kveldskos med Varulv og kortspill.

Lørdagen skulle vi stå opp kl ni, men det var nok to og en halv time for tidlig, etter enkeltes syn. Selv Christian som sov ute, ble vekket av skrik og skrål. Lederne klarte allikevel å bite seg fast i soveposen til avtalt tid, og så ble det frokost. Dagens aktiviteter var fyrbøtermerket og livlinemerket, som ble gjennomført tross særdeles mye vær. Det er godt å vite at man klarer å fyre opp også under vanskelige forhold.
I det vi skulle sette oss ned for å spise lunsj, dukket det opp en gjeng våte og pjuskete vandrere, som satte veldig pris på å komme til en varm og tørr hytte.

Etter lunsjen dro alle speiderne ut for 堢ygge 3f䥿til B岳peidernes dag. V沥t var ikke av det aller beste s堶i skulle bruke disse og presenninger som skjerm mot regnet. Etter mye om og men fikk vi lagd et bra skydd rundt b嬥t slik at vi kunne st堯g grille middagen i ly fra regnet. Det var tydelig at alle var ganske slitne for da den ene 3foten falt ned var det kun et par hoder som snudde seg mens resten bare fortsatte 堳tirre langsomt inn i b嬥t.
P堫velden ble det leirb嬠og varulv f඿alle gikk og la oss.
Neste morgen var det enkelte som ikke klarte 堶沥 stille frem til avtalt tid og disse m崴e ta oppvasken. Vi lederne trenger v岠skjtssbr> P堦ormiddagen kom resten av gruppa og foreldre ut for 堦eire B岳peidernes dag som du kan lese mer om her
 
Moncler Soldes France Nike Flyknit Air Max 2014 Nike Free 4.0 Flyknit M Pas Cher-Chaussures Running Venta Adidas Superstar Blanco NIKE AIR JORDAN CIPŐ WEBSHOP Air Force One Nike sportcipő ADIDAS YEEZY FOOTLOCKER Adidas NMD R1 PK Free Shipping for Canadian Orders Oferta Baridi Nike Air Max 2017 Pas Cher Nike Cortez Homme Mbt Chaussures Soldes NIKE AIR MORE UPTEMPO http://www.airmax2017prix.cc/ Nike Air Max 2016 Herren NIKE MERCURIAL SUPERFLY FG Prada Handbags 2016 Chaussures Homme Nike Air Jordan 13 Pas Cher Soldes Chaussure Nike Air Max 90 basket jordan XI Homme Chaussures Louboutin Boutique En Ligne Nike Air Max 95 En Feet Günstige Adidas Originals Stan Smith Schuhe für Adidas Yeezy Sply Boost 350 V2 Supra TK Society Zapatos Adidas NMD wei? Nike Roshe Run Noir Nike Air Max 87 Eladó KD 9 Zapato De Baloncesto