Surprisetur 3-5 mars

Surprisetur
Oppdrag
bilder
----------
Vinterhaik
 
Årets surprisetur var som en surprisetur skal være, noe litt uvanlig. Denne gangen var det kanskje veldig uvanlig fra hva vi pleier å gjøre for istedenfor å få lapp om tur ble alle speiderne innkalt til treningsleir.
På fredagen ble det avslørt at NSF egentlig står for Nasjonalt Sikkerhets Forbund og at alle lederne er hemmelige agenter som jobber for staten. Speiderne skulle denne helgen få lov til å prøve seg ut som agentaspiranter. Oppdraget for helgen var å overvåke den beryktede Bajasbanden og finne ut hva de pønsket på.

På lørdagen ble speiderne vekket tidlig av nyankomne agenter. Leiern ble revet og kalde speidere fikk komme inn i varmen på speiderhuset og tine frosne tær og sokker mens de fikk info om dagens oppgaver. De ble delt inn i 3 patruljer og hver patrulje fikk hvert sitt oppdrag.

Lørdagen gikk for det meste med til spaning og skygging av skurkene. NSF ahdde fått info om at det ville være et viktig møte i løpet av helgen og vi prøvde å finne når og hvor dette var.
I løpet av lørdagen klarte speiderne å få tak i viktig info, Vi fikk tak i en laptop et lydspor samt at vi fikk en av skurkene, Leppa, inn til en liten samtale på hovedkontoret. Vi kom frem til en avtale for Leppa mot at han vitnet mot Bølla hvis vi fanget han. Leppa ble loft full imunitet og et liv i luksus i Panama sammen med sin mor.

Vi vil gjerne rette en stor takk til alle skurkene, Frode, Anette, Ole Petter, Martin, Harald og Kyrre, som stillte opp og gjorde en kjempejobb! Uten dere snikende rundt i byen ville nok turen blitt ganske kjedelig.

Under følger profilskjemaet og bakgrunnsinfoen speiderne fikk om skurkene.


Bajasbanden

Bajasbanden er for tiden Oslo mest fryktede gangster gjeng. Etter kuppet i 1996 hvor de hadde konfrontasjoner med både B-gjengen og Emils Profeter har Bajasbanden vært de som styrer gata. B-gjengen har fått lov til å herje litt på Grønland, men dette er kun fordi de yter betydelige tjenester for Bajasbanden.

NSF har lenge vært på sporet etter skurkene og har satt inn store ressurser på å infiltrere og fange de sentrale personene. Da politiet for en stund tilbake lykkes i å fange en av bandens medlemmer for et brutalt ran hadde vi håp om at banden skulle bli oppløst. Den siktede skulle i ettertid vise seg å være en lite sentral person og det var vel egentlig ingen som brydde seg så mye om at David ble fanget.

Nyere telefonavlytning tyder på at de planlegger noe stort i helgen. Vi trenger å vite hva, hvor og når.

Navn: Frode
Aka: Bølla
Spesialitet: Balltre

Bølla har vært en sentral person i Bajasbanden siden Hawai-ranet i 1998. Bølla er kjent for sin brutale og nådeløse natur. Han lar seg ikke pelle på nesen. Opp gjennom årene har Bølla jobbet seg sakte oppover i Bajasbanden og etter Don Frankos mystiske forsvinning våren 2005 har han vært den nye lederen i banden. Det var i den første tiden etter Don Frankos forsvinning en del uro i banden, men Bølla har slått hardt ned på alle som meldte misnøye og nå ser alle ut til å være tilsynelatende fornøyde med sin nye leder.

Navn: Martin
Aka: Reven
Speialitet: Sprengstoff

Reven ble sett på som en relativt harmløs person frem til Rodeløkka sprengningen i mai 2002. Vi mistenker nå at han står bak flere minibank og bankboksran opp gjennom 90 tallet.

Navn: Harald
Aka: Leppa
Spesialitet: Bajonettparaply

Leppa er sett på som høyst ustabil. Denne tidligere veskenapperen har jobbet seg oppover i miljøet og har nå fått en sentral rolle i banden som Bøllas høyrehånd.

Navn: Anette
Aka: Tempranilla
Spesialitet: Programering

Slu, vakker og dødelig. Tempranilla er Bajasbandens faste datahacker og programerer.

Navn: Ukjent
Aka: Pysa
Spesialitet: Kurér

Pysa er ikke akkurat Bøllas høyre hånd. Han er snarere Bøllas venstre lilletå. Men likefullt en del av "familien". Pysa fikk navnet sitt da han overga seg til en trikk på stortorvet etter at han hadde loppet bilettautomaten for penger. Han blir med andre ord ikke inviet i de største planene til Bølla, men noe får han jo alltid med seg. Pysa var Don Frankos onkels tremening og han ble betydelig degradert våren 2005 da Bølla tok over. Pysa har gitt inntrykk av å ville komme seg vekk fra miljøet i det siste. Dette er noe som kan utnyttes.

Navn: Ukjent
Aka: Afrikanern
Spesialitet: Teknikk og våpen

Afrikanern står bak oppfinnelser som Bajonetttparaplyen, giftmobilen og det dødelige galgeslipset.

Navn: Ukjent
Aka: Bang Bang
Spesialitet: Tortur, torpedo og utpressing

Svært få agenter har sett Bang bang og de som har gjort det har kun et tips: LØP!

Chaussure Nike Air Max 2017 Chaussures Foot Adidas F50 Adizero Kobe 12 Elite Air Max 2016 Pas Cher nike air max 2017 sale Adidas Ace 16+ Nike Air Max 2016 sheos Timeberland Chukka Homme Nike Air Max 2016 Black KYRIE IRVING BASKETBALL SHOES MBT M.Walk Shoes TIMBERLAND SCHUHE FÜR DAMEN Adidas Yeezy 350v2 Basket Air Jordan 11 Retro Nike Air Max 2017 KPU Adidas Ultra Boost Solde-Chaussures de running Adidas ZX Trainer MBT® España NIKE MERCURIAL SUPERFLY FG Envío Gratis Timberland 6 Inch Premium Boot Air Max 2017 Preis Chaussure Nike Air Max 90 Nike Air Max 09 Großhandel Nike Air Huarache id Nike Air Max Thea SE Adidas Ultra Boost cipők csak Nike Roshe Run Floral Janoski Shoes Zapatos Air Jordan 11 Retro