Bøler speidertropp
Kanotur
Orreleik
Oslo-Quiz
Vinterhaik
Måneskinnstur
Måneskinnstur i marka
Det var en spent gjeng med både vandrere og ledere som samlet seg på Haraløkka parkeringsplass en fredag 6. februar. Det hadde forlengst blitt mørkt og vi visste at vi hadde en lang skitur foran oss. Målet i kveld var selvsagt hytta vår Bysetra. Turen på vanligvis ca 17 km skulle i år vise seg fra sin vanskeligste side. Vannene hadde etter en uke med regnvær blitt forvandlet til skøytebaner med masse overvann. Noe som satt en alvorlig strek over den vante ruta over Elvåga.

Kartet viste oss en lysløype sørover til Østmarkkapellet. Den tok vi. Etter litt oppoverbakke mot toppen av Fjellstadbakken la vi merke til at noen hadde tatt bort lyset, noe som ville vært koselig å ha hatt, for å ikke snakke om skisporet, eller mangel på rettere sagt. Staute speidere vi er, tok vi selvfølgelig ansvar og begynte å tråkke spor til toppen. Nå begynte turen å få et litt annet preg enn ”søndagsturen” som var nevnt på invitasjonen. Fra Kapellet bar det videre i et mye bedre spor, men dessverre skulle vi ikke gå langt på den løypa heller. Nå som vi var så godt i gang med terrenggåingen kunne vi ta litt til. Usedvanlig upraktisk å gå på ski i utråkka blåmerka stier på tvers av Østmarka, var konklusjonen da vi kom ut på en preparert skiløype litt nord for Skjelbreia. Nå var turen blitt til ”Ekspedisjon Bysetra” for de fleste speiderne.

Skjelbreia dukket etter hvert opp rundt en sving, og vi gledet oss til å få fylt opp vannflaskene våre igjen. Det merkelige var at det ikke var en eneste hund å høre, så de må ha tatt ferie eller noe sånt. Vi tok en velfortjent rast, for å fare videre mot hytta. Sporet var perfekt for klisteret vårt, og farten var god. Det eneste som manglet nå var litt motstand, og den kom. Der løypa går nederst i et dalsøkk ble vi minnet nok en gang på regnet tidligere i uka. Vann opp til anklene uten mulighet for å gå rundt gjorde skistøvlene gjennomvåte på et blunk. Koselig!

Litt mot 02:30 på natta kunne vi omsider skifte til tørt inne på Bysetra. Heldigvis hadde vi sendt Kretsleder og noen andre slaver for å varme opp hytta til vår ankomst. Ingen av oss angret på det. Vi var enige om at dette hadde vært en tur, og den skulle kun gjentas på eget initiativ. Glemte jeg å nevne at det regnet stort sett hele tiden, Det har vi iallfall glemt, for det var ikke den vanskelige delen.
 
 
 
Adidas Yeezy Boost 350 UK For Sale Nike Sock Dart Nike Classic Cortez Kids Nike Internationalist Adidas Ultra Boost Uncaged Cheap Sale Adidas Original NMD Adidas Ultra Boost Shoes Adidas Neo Nike Internationalist Men Adidas Stan Smith Nike Blazer High Stephen Curry 2 Adidas Yeezy Boost 350 Adidas Stan Smith Foot Locker Nike Free 5.0 Running Shoes Adidas Originals Superstar 2 Adidas CC Sonic Adidas Springblade MBT Shoes Air Jordan 11