Troppsleir Stornes

Troppsleir Stornes
Kanotur
Orreleik
Oslo-Quiz
Vinterhaik
Måneskinnstur
Leiren startet med busstur fra Lambertseter til Nelaug, hvor 1. Nordstrand hoppet av. Bøler kjørte videre opp til Høgfoss, hvor vi satte ut kanoene. Den første dagen kom vi bare et par kilometer, før vi møtte på et stryk vi ikke var klar over. Vi valgte å overnatte der, og sovnet til bruset fra elva. Søndagen begynte med turens hardeste etappe; vi brukte fire timer på å flytte alt av utstyr og kanoer fem hundre meter. Litt spenning ble det også når vi padlet gjennom den nederste delen av stryket. Deretter gikk det greiere noen timer, helt til vi støtte på enda et stryk. Dette var ikke så langt, så vi klarte å slepe kanoene gjennom. Det viste seg vanskelig å finne noen gode leirplasser, så klokka ble sju før vi endelig fortøyde kanoene på søndagen.

Mandagen startet med mange såre armer og skuldre, så tempoet var ikke så veldig høyt, og da vi kom fram til demningen ved Åmli bestemte vi oss for å korte ned turen med litt busskjøring. Vi satte ut på vannet igjen ved Simonstad, og fant raskt en flott odde å ligge på i nordenden av Nelaug-vannet. Der hadde vi et kjempebra leirbål, med sketsjer, sang og selvfølgelig Varulv.

Tirsdag gjensto bare å krysse Nelaug-vannet, og vi ankom utenfor Stornes samtidig med at 1. Nordstrand var og badet. Vi samlet oss i honk og dro en Yogi før vi gikk i land.

Resten av tirsdagen bygget vi leir og hadde felles leirbål med begge troppene, hvor den store banansketsjen selvfølgelig ble fremført.

Onsdag var det hinderløype, med masse gjørme og dessverre også noe skader, så to stykker måtte på sykehus og sy fem sting hver. Men speidere er som kjent noen tøffinger, så det verste var vel egentlig det medfølgende badeforbudet.

Torsdag tok vi tog og båt til Merdø utenfor Arendal, og hadde en fin dag på stranda der. På veien hjem fikk vi lov til å være med foran hos togføreren, og hornet ble flittig brukt.

Fredag var det matlagingskonkurranse, med stor kreativitet fra alle patruljer. Kvelden ble avsluttet med leirbål, hvor en del av lederne griste fælt med maten…

Til slutt var det tid for hjemreise, og etter noen timer med kaos og en rolig busstur kom en gjeng solbrune speidere tilbake til hovedstaden.

Flere bilder fra leiren
Chaussure Nike Air Max 2017 Chaussures Foot Adidas F50 Adizero Kobe 12 Elite Air Max 2016 Pas Cher nike air max 2017 sale Adidas Ace 16+ Nike Air Max 2016 sheos Timeberland Chukka Homme Nike Air Max 2016 Black KYRIE IRVING BASKETBALL SHOES MBT M.Walk Shoes TIMBERLAND SCHUHE FÜR DAMEN Adidas Yeezy 350v2 Basket Air Jordan 11 Retro Nike Air Max 2017 KPU Adidas Ultra Boost Solde-Chaussures de running Adidas ZX Trainer MBT® España NIKE MERCURIAL SUPERFLY FG Envío Gratis Timberland 6 Inch Premium Boot Air Max 2017 Preis Chaussure Nike Air Max 90 Nike Air Max 09 Großhandel Nike Air Huarache id Nike Air Max Thea SE Adidas Ultra Boost cipők csak Nike Roshe Run Floral Janoski Shoes Zapatos Air Jordan 11 Retro