Vinterhaik i kollen

Skidag
Vinterspeiderleri
St. Georgsmarkering
Troppen pleier å avslutte hver vintersesong med en haik, så også i år. Denne gangen valgte vi å kombinere turen med Oslospeidernes vinterspeiderleir i Holmenkollen. Denne ble arrangert som en del av Barnas Holmenkolldag.

Ni speidere, to ledere og tre rovere møtte på Haraløkka fredag kveld, og etter å ha stappet det som var av biler helt fulle, satte vi kursen mot Sognsvann. Derfra startet haiken, og som man kan se av kartet var den ikke lang i år.
Vi gikk et par kilometer inn til Båntjern, hvor vi fant en leirplass. Der satte vi opp presenninger og fyrte bål. Heldigvis hadde vi for en gangs skyld med oss ved ut i skogen, siden dette var et ganske bynært turområde, omtrent som Ulsrudvann. Det viste seg også å være noe ved å finne. Kvelden på fredag kom ganske fort, både fordi vi hadde startet sent, og fordi lufta var full av vind snø og røyk, så bålkosen var ikke helt på topp.
På lørdag pakket vi sammen, og fikk en veldig tydelig demonstrasjon av hva liggeunderlag har å si. På bildet kan dere se ledernes soveplass. Selv om det var fem ledere, var det bare fire smeltemerker på bakken. Camilla hadde ligget i midten med oppblåsbart liggeunderlag og reinsdyrskinn좿
Nå er det ikke sånn at alle speidere må ha seg superunderlag, men det er greit å huske at det ikke bare er soveposen som teller om vinteren.
Fra Båntjern satte vi kursen mot Holmenkollen, men vi kom ikke så langt før vi innså at det var mye klatring opp dit. Derfor tok vi like godt T-banen fra Vettakollen, og når vi fikk hele troppen med for bare tre klipp på et flexikort, synes vi det var en fornuftig investering.

Vel oppe i Holmenkollen hadde vi forhåndslagret det litt tyngre utstyret, så da satte vi opp leirtelt med ovner. Resten av lørdagen gikk med til å bygge karuseller og tårn til dagen etter. På kvelden var det flaggrov, leirbål og filmvisning for speiderne, mens lederne satt og koste seg rundt ovnen.

Søndagen var det Barnas Holmenkolldag, og masse folk over alt. Både karuseller og taubane var veldig populære, så vi fikk løftet ganske mange småbarn utover dagen. Da vi dro hjem i tretida var de fleste ganske ferdige.

Til slutt vil vi rette en stor takk til Kai som kjørte velvillig både hit og dit med ovner og utstyr, og til Håkon som hentet teltstengene vi hadde glemt﴿
Teltene passet ikke helt til ovnene vi hadde med oss s堃hristian m䥠file til pipe尮ingen litt.
Ovnene holdt oss varme og gode og var ogs堹pperlige til 堧rille b夿marsmellows og ostesmⲸd p宿/td>
Chaussure Nike Air Max 2017 Chaussures Foot Adidas F50 Adizero Kobe 12 Elite Air Max 2016 Pas Cher nike air max 2017 sale Adidas Ace 16+ Nike Air Max 2016 sheos Timeberland Chukka Homme Nike Air Max 2016 Black KYRIE IRVING BASKETBALL SHOES MBT M.Walk Shoes TIMBERLAND SCHUHE FÜR DAMEN Adidas Yeezy 350v2 Basket Air Jordan 11 Retro Nike Air Max 2017 KPU Adidas Ultra Boost Solde-Chaussures de running Adidas ZX Trainer MBT® España NIKE MERCURIAL SUPERFLY FG Envío Gratis Timberland 6 Inch Premium Boot Air Max 2017 Preis Chaussure Nike Air Max 90 Nike Air Max 09 Großhandel Nike Air Huarache id Nike Air Max Thea SE Adidas Ultra Boost cipők csak Nike Roshe Run Floral Janoski Shoes Zapatos Air Jordan 11 Retro