Bøler speidertropp
Kanotur
Orreleik
Oslo-Quiz
Vinterhaik
Måneskinnstur
Vinterhaik

Turen startet på Speiderhuset lørdag formiddag, hvor vi tok fram utstyret vi trengte. Vi prøvebrant primuser for å være sikker på at de fungerte som de skulle. Når alt var på plass i sekkene, la vi i vei mot Ulsrudvann og videre til Korketrekkeren. Ned Korketrekkeren var det sikkelig glatt, etter alle skiøperne som har ploga ned der.

vi gikk ikke hele veien rundt Nøklevann, men skar ned der den gamle veien til Thomas Heftye gikk over vannet. Utpå vannet kom vi ut i sola, og det var rene påskestemningen mens vi gikk de siste hundremeterne ned til Hareholmen.

Denne øya som ligger øst i Nøklevann var turens mål, og på nordenden fant vi en fin leirplass. Noen satte i gang med å sette opp presenninger opg skaffe granbar, mens andre begynte å sage ved til leirbålet. Vi hadde planer om å kunne varme oss godt og lenge ved bålet, så vi trengte en del ved. Heldigvis stod det masse tørrgran oppe i bakken rett innenfor øya, så vi behøvde ikke lete lenge. Det som tok litt lenger tid var å få det ned. Aleksander ble så frustrert av å sage på et tre, at han til slutt tok øksa fatt.

Tre trær ble til slutt felt og båret, dratt og slept tilbake til leirplassen. Det var ennå litt tidlig å begynne å fyre bål, så slutten av ettermiddagen ble brukt til å spille flaggrov. Terrenget midt på øya var nok litt vel bratt for det, iallfall var vi ganske utkjørt etterpå. Da var det tid for grilling. Etter maten spilte vi maange runder Varulv, og nøt bålkosen. Søndag var været fortsatt strålende, etter å ha stått opp og spist pakket vi sammen og gikk hjemover. Nå fulgte vi skiløypa videre sørover på Nøklevann, til Bråten og deretter tilbake til Speiderhuset.

 
 
 
Chaussure Nike Air Max 2017 Chaussures Foot Adidas F50 Adizero Kobe 12 Elite Air Max 2016 Pas Cher nike air max 2017 sale Adidas Ace 16+ Nike Air Max 2016 sheos Timeberland Chukka Homme Nike Air Max 2016 Black KYRIE IRVING BASKETBALL SHOES MBT M.Walk Shoes TIMBERLAND SCHUHE FÜR DAMEN Adidas Yeezy 350v2 Basket Air Jordan 11 Retro Nike Air Max 2017 KPU Adidas Ultra Boost Solde-Chaussures de running Adidas ZX Trainer MBT® España NIKE MERCURIAL SUPERFLY FG Envío Gratis Timberland 6 Inch Premium Boot Air Max 2017 Preis Chaussure Nike Air Max 90 Nike Air Max 09 Großhandel Nike Air Huarache id Nike Air Max Thea SE Adidas Ultra Boost cipők csak Nike Roshe Run Floral Janoski Shoes Zapatos Air Jordan 11 Retro