Opplevelser

Gode ideer for Halloween!

Halloween kommer snart. Den er som de skumle monstrene det er basert på. Plutselig så sniker det seg frem, det er høst, og man må tenke på kostymer. Det er til en viss grad stressende, men det er også noe som er mer og mer populært i Norge. Det er strengt tatt noe man må innrette seg etter, og passe på at man gjør riktig, om man først har bestemt seg for å delta.

Så er det med kostymene da, og hva man skal forvandle seg til. Marvel og diverse superhelter har i stor grad tatt over, og det er ikke like ofte at man ser klovner og skjeletter gående rundt på gaten. Om det er positivt eller ei avhenger på hvem man spør, men hvorfor ikke være kreativ? Det er jo den tiden av året det er akseptabelt å kle seg ut som bortimot hva man vil, så skal man bli Iron Man? For all del, men vi får nok av Iron Man på TV og på kino. 

Så kan du også faktisk til en stor grad ordne kostymet selv, i hvert fall sminken. Vil du ta den litt skumlere veien så kan du for eksempel sminke deg som en edderkopp. Edderkoppsminke er kanskje ikke det første man tenker på, men kan ha en skikkelig sjarm, og kan være noe som får deg til å stå litt ut i mengden. Og det vil man jo, for Halloween og kostymefester handler i stor grad om å vise frem nye sider ved seg selv. 

Vær kreativ, for moro skyld!

Vi lever stressende og travle liv. Det er alltid noe som må ordnes eller noe som ikke er helt riktig. Karneval, kostymer og Halloween er en tid hvor man kan slappe av litt, om enn bare for en dag. Ved å sminke deg som en edderkopp, en katt eller noe annet så tillater man seg selv til å slappe av og kose seg. Tenk om du for eksempel blir invitert til en kostymefest fra gode venner? Da er det jo absolutt på tide å ta den helt ut. Smink deg som en katt på den ene siden av ansiktet ditt, og som en edderkopp på den andre.

Det er jo ingen regler for dette, og du kan sminke både deg selv og de du er med som en edderkopp for den del. Alt det i essens handler om er at man skal ha det gøy, og gjøre noe som man kanskje ellers ikke ville gjort. Om du er usikker på hvordan du legger sminke for edderkopp finnes det guider på nett, og flere forskjellige måter å gjøre det på.

Og det at det i det hele tatt finnes guider for dette viser at det er populært blant mennesker. Så det er definitivt noe du kan gjøre helt uten å tenke på at du ikke vil se bra ut eller lignende. Ha det gøy, unngå de gjennomkommersialiserte kostymene, og se på alternativene dine. Verden er veldig stor, med uendelige muligheter!

Kommentarer er skrudd av for Gode ideer for Halloween!