Hus og hage

Den store forskjellen figurer kan gjøre i interiør

Når man innreder hjemme så er det ofte sånn at man tenker på de store ideene, de tankene man gjør seg rundt hvilke sofaer man skal kjøpe, eller hvilket teppe som passer best. Det er naturlig, for øynene blir enklere trukket til større objekter. Og det er viktig å få dem på plass, og kjøpe noe som passer inn i hjemmet som sådan. Men da er det fort gjort at man glemmer de små detaljene som er minst like viktige, om ikke enda viktigere. Det er de små detaljene, som flotte figurer, som kan utgjøre hele forskjellen. Det er det som gir hjemmet en personlighet og karakteristisk som skiller den fra nabohuset, for å si det sånn. 

Og med tanke på at det finnes så mye forskjellig og unikt å gjøre når det gjelder figurer for interiør, så er det jo også litt synd at man ikke tar den sjansen, og drar nytte av det. Det finnes til og med butikker som fokuserer kun på det i sitt sortiment, hvor figurer og dekor er utrolig viktig. Så er det gøy å se hva man kan kjøpe, hva som er tilgjengelig, og hva man føler passer sin personlighet aller best. For om du er et menneske så er du mest sannsynlig veldig komplisert også, så det er mye som kan passe på en og samme tid, og alt kan gi uttrykk for hvem du er, og for hvordan du ønsker at folk skal se deg. Det er litt privat og litt skremmende, men samtidig en flott måte på å definere seg selv, slik man selv er komfortabel med.

Mange flotte figurer

Som sagt så finnes det veldig mye å ta av, se bare på Kay Bojesens figurer som et godt eksempel på det. Det er en dansk designer med et ekstremt sterkt navn i figurbransjen, og kjøper du figurer med hans navn så kan du være sikker på at det vil bli lagt merke til, og bli gjort til et diskusjonsemne! Og det er jo på mange måter det man vil oppnå når det kommer til figurer i interiør. De skal fortelle noe, ha en egen historie som folk blir interesserte i. Hvorvidt historien er sann eller ikke er faktisk ikke så viktig i denne sammenheng.

Uansett hva du velger å gjøre, og hvilke figurer du foretrekker, så pass på at de passer med din personlighet og med resten av interiøret. Har du et moderne hjem så passer kanskje ikke trefigurene til Kay Bojesen inn. Da er det muligens mer betimelig å se på noe annet, men det er jo en balansegang du selv må passe på.

Heldigvis er det veldig mange muligheter og alternativ, så det hele er opp til deg når det gjelder hva du velger. Du kan også følge lenken vi har lagt til som fører deg videre til en nettside som kan hjelpe. Det kan vise seg å være spesielt nyttig, særlig om du sliter litt med inspirasjonen. Litt hjelp er aldri å forakte!

Kommentarer er skrudd av for Den store forskjellen figurer kan gjøre i interiør